Perchezitii DNA la Sibiu: Contracte mai scumpe cu pana la 240% cu firme ale familiei sefului CJ

Luni, 01 August 2016, ora 10:26
774 citiri
Perchezitii DNA la Sibiu: Contracte mai scumpe cu pana la 240% cu firme ale familiei sefului CJ
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii DNA fac perchezitii, luni, la Consiliul Judetean Sibiu, si ridica documente privind achizitii publice directe efectuate in perioada 2011-2015, existand suspiciuni ca ar fi fost favorizate firme apropiate fostului presedinte al consiliului, Ioan Cindrea.

Surse judiciare au declarat ca in dosar ar fi implicati mai multi functionari, printre care si directorul serviciului administrativ din Consiliul Judetean. De asemenea, acestea sustin ca in obtinerea contractelor ar fi fost favorizate inclusiv firme care apartineau ginerelui si fiicei lui Ioan Cindrea.

Contractele vizate au fost incheiate in perioada 2011-2015 si aveau ca obiect achizitionarea de catre institutia publica a unor servicii de monitorizare foto/video, de reparatii si intretinere auto precum si achizitii de materiale de intretinere/consumabile.

Procedurile ar fi fost derulate cu ...citeste mai departe despre "Perchezitii DNA la Sibiu: Contracte mai scumpe cu pana la 240% cu firme ale familiei sefului CJ" pe Ziare.com

#perchezitii CJ Sibiu, #perchezitii CJ Sibiu contracte, #adaosuri contracte perchezitii CJSibiu , #Stiri Administratie