Perchezitii in Bucuresti si 11 judete, la firme de IT si constructii - evaziune fiscala de 30 milioane euro

Duminica, 01 Februarie 2015, ora 10:06
1696 citiri
Perchezitii in Bucuresti si 11 judete, la firme de IT si constructii - evaziune fiscala de 30 milioane euro
Foto Arhiva National

Politistii fac 146 de perchezitii in Bucuresti si 11 judete, fiind vizate 90 de persoane suspectate de spalare de bani si evaziune in domeniile IT si constructii, cu un prejudiciu de 30 milioane de euro.

Potrivit Politiei Romane, cele 146 de perchezitii sunt facute de politistii de la Investigarea Criminalitatii Organizate, in Bucuresti si judetele Arad, Arges, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Ilfov, Olt, Sibiu, Teleorman, Valcea si Vrancea, la sediile mai multor firme din domeniile IT si constructii si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani.

Politistii vor pune in executare 90 de mandate de aducere, anchetatorii urmand sa stabileasca, in urma audierilor, daca vor lua masuri preventive in cazul suspectilor.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca printre firmele perchezitionate sunt Erbasu, UTI, Strabag, Romsys si Total Network Solution. De asemenea, perchezitii au loc si la locuinta lui Cristian Romeo Erbasu.

In dosar sunt vizati ...citeste mai departe despre "Perchezitii in Bucuresti si 11 judete, la firme de IT si constructii - evaziune fiscala de 30 milioane euro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#perchezitii firme constructii, #perchezitii Erbasu, #perchezitii evaziune fiscala , #Stiri Administratie