Perchezitii la cinci primarii din tara, inclusiv la Cluj si Sibiu

Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 10:46
1017 citiri
Perchezitii la cinci primarii din tara, inclusiv la Cluj si Sibiu
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii DNA Cluj efectueaza miercuri dimineata mai multe perchezitii domiciliare din judetele Cluj, Alba, Salaj, Sibiu, Mures si Prahova, inclusiv la primariile din 5 localitati, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciile unor persoane fizice.

Intr-un comunicat remis presei de DNA se arata ca procurorii "efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2013 - 2015".

Surse citate de B1 TV au declarat ca sunt vizate contracte de dezinsectie si deratizare incheiate de firma SC Coral Impex cu primariile din Sibiu, Cluj Napoca, Zalau, Targu Mures si Alba Iulia, care ar fi platit servicii ce nu au fost efectuate in mod concret.

Purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a declarat la postul B1TV ca in aceasta dimineata a fost inregistrata o cerere din partea DNA pentru verificarea unor documente, printre care si contractul ...citeste mai departe despre "Perchezitii la cinci primarii din tara, inclusiv la Cluj si Sibiu" pe Ziare.com

#perchezitii primarii Cluj Sibiu , #Stiri Administratie