Perchezitii la firma de paza a ginerelui lui Vasile Blaga

Joi, 21 Mai 2015, ora 10:09
953 citiri
Perchezitii la firma de paza a ginerelui lui Vasile Blaga

Politistii fac perchezitii, joi dimineata, la mai multe firme de paza, printre care s-ar numara si o societate detinuta de ginerele liderului liberal Vasile Blaga, Ionut Andrei Rudeanu, suspectat de evaziune fiscala.

Acesta ar urma sa fie ridicat de politisti si dus la audieri, transmit televiziunile de stiri.

Rudeanu, care conduce societatea Axis Corporate Security SRL, ar fi suspectat de evaziune fiscala, intr-un dosar cu prejudiciu de aproximativ 600.000 de euro, relateaza b365.ro.

Politia Romana a informat, intr-un comunicat de presa, ca agentii "desfasoara o operatiune ce vizeaza cinci societati comerciale, implicate in comiterea unor infractiuni de evaziune fiscala, in domeniul prestarii de servicii de paza si protectie".

Politistii precizeaza ca la aceasta ora sunt efectuate cinci perchezitii domiciliare, pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Hunedoara, insa nu specifica numele firmei conduse de ginerele copresedintelui PNL.

"Din investigatii a reiesit ...citeste mai departe despre "Perchezitii la firma de paza a ginerelui lui Vasile Blaga" pe Ziare.com

#ginere Vasile Blaga evaziune, #ginere Vasile Blaga suspectat evaziune, #ginere Vasile Blaga ridicat , #Stiri Administratie