Perchezitii la firmele turcului care a ucis un politist: evaziune de 1,5 milioane de euro

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 11:06
1114 citiri
Perchezitii la firmele turcului care a ucis un politist: evaziune de 1,5 milioane de euro
Foto: Arhiva Ziare.com

Politistii de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice - Sector 5 efectueaza, joi, 12 perchezitii la domiciliile unor persoane si sedii de firma, intr-un dosar de evaziune fiscala in care sunt cercetati cinci cetateni turci.

Potrivit Biroului de Presa al Politiei Capitalei, printre cetatenii turci cercetati pentru evaziune fiscala se afla omul de afaceri Abdullah Atas, doi frati ai acestuia, precum si un var.

Abdullah Atas este arestat preventiv, el fiind acuzat ca a accidentat mortal, in noaptea de 2 spre 3 august, un politist de la Rutiera.

Politistul accidentat de milionarul turc a murit. Omul de afaceri risca inchisoare pe viata

Conform unui comunicat al Politiei, sunt puse in aplicare 12 mandate de perchezitie, emise de Tribunalul Bucuresti, pentru domiciliile suspectilor si asociatilor firmelor fantoma, precum si pentru sediile societatilor comerciale in cauza si punctele de lucru ale acestora, situate in Bucuresti si judetul Ilfov.

Ofiterii ...citeste mai departe despre "Perchezitii la firmele turcului care a ucis un politist: evaziune de 1,5 milioane de euro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#perchezitii om afaceri turc, #turc ucis politist evaziune, #afacerist turc evaziune , #Stiri Administratie