Perchezitii la Radio Romania: 11 membri din Consiliul de Administratie, urmariti penal

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 16:02
998 citiri
Perchezitii la Radio Romania: 11 membri din Consiliul de Administratie, urmariti penal
Foto: Sala Radio

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 anunta, joi, ca a inceput urmarirea penala fata de 11 membri ai Consiliului de Administratie (CA) al Societatii Romane de Radiodifuziune, pentru abuz in serviciu si conflict de interese.

Procurorii au dispus urmarirea penale fata de fostii membri Stejarel Olaru, Mihai Voicu si Doina Mosneag, precum si fata de alti opt membri ai Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune, printre care Mirela Fugaru si Demeter Andras Istvan.

Contactat de Ziare.com, unul dintre cei 11 membri ai Consiliului de Administratie al institutiei, Radu F. Alexandru, a precizat ca nu are detalii despre acest eveniment, dar ca in mod cert nu este vorba si despre numele sau.

Urmarirea penala a celor 11 este pentru comiterea unor prezumtive infractiuni de abuz in serviciu si conflict de ...citeste mai departe despre "Perchezitii la Radio Romania: 11 membri din Consiliul de Administratie, urmariti penal" pe Ziare.com

#membri Consiliu Administratie Radio urmariti penal, #perchezitii Sala Radio, #perchezitii contracte Radio Romania, #Parchet perchezitii Radio Romania , #Stiri Administratie