Perchezitii la studiouri videochat si la banci - evaziune de 300 milioane de dolari

Marti, 17 Martie 2015, ora 12:45
1316 citiri
Perchezitii la studiouri videochat si la banci - evaziune de 300 milioane de dolari

Politistii si procurorii au facut, marti, 93 de perchezitii in Bucuresti si cinci judete, la studiouri videochat si la filiale bancare, intr-un dosar in care mai multe persoane sunt suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 300 de milioane de dolari.

Perchezitiile au loc in Bucuresti si judetele Buzau, Bacau, Sibiu, Timis si Ilfov, fiind vizata destructurarea a patru grupari infractionale banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, in domeniul prestarii de servicii de tip "videochat", se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.

Surse judiciare au declarat ca aproximativ 80 dintre cele 93 de perchezitii sunt facute la studiouri videochat, iar restul la locuintele suspectilor si la filiale bancare unde acestia ar avea in conturi bani obtinuti prin evaziune fiscala.

Anchetatorii vor duce la audieri noua persoane, pe numele carora au fost emise mandate de aducere.

In urma cercetarilor s-a stabilit ca, prin ...citeste mai departe despre "Perchezitii la studiouri videochat si la banci - evaziune de 300 milioane de dolari" pe Ziare.com

#perchezitii videochat, #evaziune videochat , #Stiri Administratie