Pericol pe Autostrada Nadlac-Arad: Soferii fac manevre riscante din cauza unui indicator

Joi, 16 Iulie 2015, ora 21:33
1053 citiri
Pericol pe Autostrada Nadlac-Arad: Soferii fac manevre riscante din cauza unui indicator
Foto: Arhiva Ziare.com

Semnalizarea gresita de pe recent inaugurata Autostrada Nadlac-Arad ii determina pe soferi sa faca manevre riscante.

Mai exact, conducatorii auto care vin dinspre Nadlac si vor sa mearga catre Arad sunt indusi in eroare intr-un punct in care autostrada se bifurca, deoarece pe panou nu este indicat in ce directie se afla acest oras, informeaza Opinia Timisoarei.

Romania, legata pentru prima data in istorie de o alta tara pe autostrada

Soferii dau peste un panou suspendat care arata doua variante: la stanga - spre Oradea - sau la dreapta - spre Lugoj, Bucuresti sau Deva. Aradul lipseste, insa, din ecuatie.

Situatia a fost semnalata de un aradean, care a vazut cum soferii, fiind derutati, fac manevre riscante pe autostrada, pentru ca nu stiu pe unde sa o ia. Se razgandesc in ultimul moment si schimba directia pe linia continua sau chiar se opresc pentru a se gandi in ce directie sa mearga.

Aradeanul a filmat ce se intampla in bufurcatia respectiva si s-a aratat socat de cat ...citeste mai departe despre "Pericol pe Autostrada Nadlac-Arad: Soferii fac manevre riscante din cauza unui indicator" pe Ziare.com

#indicator gresit Nadlac Arad, #autostrada Nadlac Arad, #autostrada Nadlac Arad semnalizare, #autostrada Nadlac Arad indicator , #Stiri Administratie