Peste 10.000 de oameni au iesit in strada la Cluj: Nu au fost atatia oameni la plimbare de cand l-am trimis acasa pe Ponta UPDATE

Duminica, 29 Ianuarie 2017, ora 21:04
5697 citiri
Peste 10.000 de oameni au iesit in strada la Cluj: Nu au fost atatia oameni la plimbare de cand l-am trimis acasa pe Ponta UPDATE
Foto: Facebook / Marcel Hirlea

Numarul oamenilor care au protestat, duminica, fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea codurilor penale, la Cluj-Napoca, a depasit 10.000 de persoane.

Oamenii au pornit in mars pe Strada Calea Dorobantilor, spre cartierul Marasti, apoi s=au intros in Piata Unirii, pe Bulevardul 21 Decembrie.

Protestatarii s-au deplasat pe carosabil si au ocupat trei benzi din cele patru de pe strada, circulatia fiind dirijata de politisti.

Majoritatea au fost tineri, iar cei mai multi dintre ei au adus pancarte cu mesaje ca "Amnistie pentru voi, doar in viata de apoi", "PSD, ciuma rosie", "Respect pentru statul de drept", "In democratie, hotii stau la puscarie", "Ei gratieti, noi furati". Tinerii au o statie de amplificare si o portavoce si iau pe rand cuvantul.

Duminica trecuta, peste 5.000 de persoane au participat la un protest similar in Cluj-Napoca.

"Nu au fost atatia oameni la plimbare pe Dorobantilor in Cluj de cand l-am trimis acasa pe Ponta", a spus un clujean prezent la manifestatie.

Protestul are loc cu o zi inainte ca Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema proiectelor privind gratierea si modificarea legilor penale.

...citeste mai departe despre "Peste 10.000 de oameni au iesit in strada la Cluj: Nu au fost atatia oameni la plimbare de cand l-am trimis acasa pe Ponta UPDATE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proteste cluj ordonante , #Stiri Administratie