Peste 130 de kilograme de droguri au fost gasite pe litoralul romanesc

Duminica, 07 Aprilie 2019, ora 10:03
673 citiri
Peste 130 de kilograme de droguri au fost gasite pe litoralul romanesc
Foto: Arhiva Ziare.com

Cantitatea de 131 de kilograme de droguri a fost depistata si ridicata vineri si sambata de pe litoralul din judetul Constanta, a informat, duminica, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) . Operatiunea de cautare a pachetelor susceptibile a contine droguri continua.

De asemenea, IGPR reaminteste cetatenilor din zona litoralului romanesc sa nu deschida pachete pe care le gasesc pe plaja, sa anunte cel mai apropiat politist sau sa sune la 112, daca gasesc astfel de colete.

"Avertizam cetatenii din zona litoralului romanesc sa nu deschida pachete pe care le gasesc pe plaja, sa anunte cel mai apropiat politist sau sa sune la 112, daca gasesc astfel de colete. Acestea pot contine droguri cu o concentratie foarte mare (peste 90%), ce pot pune in pericol viata! In momentul de fata, pe litoralul Marii Negre, este in derulare o ampla operatiune intr-un dosar de trafic de droguri, derulata de politisti, politisti de frontiera si jandarmi, sub coordonarea DIICOT", a precizat, sambata, IGPR.

Potrivit sursei citate, activitatile au loc in cadrul unui dosar de trafic de droguri si sunt derulate de politisti, politisti de frontiera si jandarmi, sub coordonarea DIICOT.

Peste 300 de politisti au fost mobilizati pentru a cauta si recupera pungile cu droguri. Oamenii legii si-au extins aria de cautari, incercand sa acopere 90 de kilometri de litoral. In plus, au fost mobilizati si scafandri care sa caute drogurile aflate la adancime. De asemenea, au fost folosite elicoptere, care sa usureze misiunea de gasire a narcoticelor.

Sute de politisti si scafandri cauta pachete cu droguri, pe litoralul romanesc. Autoritatile avertizeaza oamenii sa nu le deschida UPDATEDIICOT a adus in Bucuresti sacii de cocaina gasiti in Delta. Povestea unei capturi de o tona cu 90% puritate200 de kilograme de cocaina au fost gasite plutind in zona platformelor marine din Constanta ...citeste mai departe despre "Peste 130 de kilograme de droguri au fost gasite pe litoralul romanesc" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#droguri gasite litoral, #DIICOT droguri mare , #Stiri Administratie