Petre Toba, la DNA - A fost instiintat ca e urmarit penal: Imi voi dovedi nevinovatia

Vineri, 09 Septembrie 2016, ora 11:41
2785 citiri
Petre Toba, la DNA - A fost instiintat ca e urmarit penal: Imi voi dovedi nevinovatia
Foto: Realitatea TV

Fostul ministru de Interne Petre Toba s-a prezentat vineri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie unde a fost instiintat de inceperea urmarii penale pentru favorizarea faptuitorului in dosarul fraudarii de fonduri de la DIPI.

Petre Toba a declarat la venirea la sediul DNA ca este nevinovat si ca va dovedi acest lucru.

"Am fost citat in calitate de suspect pentru favorizarea faptuitorului. Eu mi-am depus demisia din functia de ministru de Interne tocmai pentru a nu implica ministerul intr-un scandal public.

Imi sustin nevinovatia si sunt prezent pentru a prezenta argumentele mele. Sunt convins ca pana la urma cu toate argumentele pe care le voi prezenta imi voi dovedi nevinovatia", a spus fostul ministru.

La plecarea de la DNA, Toba a explicat ca a fost instiintat de inceperea urmarii penale pentru favorizarea faptuitorului.

"Niciodata nu am comentat un dosar penal. Cu atat mai mult nu il voi comenta acum. Faza de urmarile penala este confidentiala. Cum v-am ...citeste mai departe despre "Petre Toba, la DNA - A fost instiintat ca e urmarit penal: Imi voi dovedi nevinovatia" pe Ziare.com

#Petre Toba audiat DNA, #Petre Toba DNA, #Petre Toba suspect DNA , #Stiri Administratie