Pica o intelegere din Black Cube: Tribunalul vrea ca israelianul Ron Weiner sa fie cercetat pana la capat

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 17:53
1586 citiri
Pica o intelegere din Black Cube: Tribunalul vrea ca israelianul Ron Weiner sa fie cercetat pana la capat
Foto: captura video ProTV

Un judecator de la Tribunalul Bucuresti a respins, marti, acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat de israelianul Ron Weiner cu procurorii DIICOT in dosarul "Black Cube" privind hartuirea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Magistratul a dispus trimiterea dosarului la DIICOT in vederea continuarii urmaririi penale, insa decizia nu este definitiva si poate fi contestata in 10 zile de la comunicarea hotararii.

In urma cu doua saptamani, un alt judecator de la Tribunalul Bucuresti a acceptat acordul de recunoastere a vinovatiei semnat de DIICOT cu David Geclowicz, un alt israelian acuzat de aceleasi infractiuni in dosarul "Black Cube", care a primit o condamnare de 2 ani si 8 luni inchisoare cu suspendare.

Dezbaterile in dosarul lui Ron Weiner au avut loc luni, insa judecatorul a amanat cu o zi pronuntarea unei decizii.

Israelianul si-a cerut scuze in sala de judecata fata de persoanele care au avut de suferit in urma actiunilor sale, sustinand ca este constient de ...citeste mai departe despre "Pica o intelegere din Black Cube: Tribunalul vrea ca israelianul Ron Weiner sa fie cercetat pana la capat" pe Ziare.com

#Black Cube acord recunoastere vinovatie, #inculpati Black Cube Kovesi , #Stiri Administratie