Piedone, eliberat: Se cere demisia sefului Inspectiei Judiciare. Care e reactia institutiei

Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 17:16
1164 citiri
Piedone, eliberat: Se cere demisia sefului Inspectiei Judiciare. Care e reactia institutiei
Foto: lemnucs.com

Decizia Inspectiei Judiciare de a face verificari cu privire la eliberarea lui Cristian Popescu Piedone din arest preventiv fara impunerea altei masuri a declansat reactii critice in opinia publica, Centrul de Resurse Juridice (CRJ) solicitand chiar demisia sefului institutiei.

"Centrul de Resurse Juridice solicita demisia de urgenta a Inspectorului sef al Inspectiei Judiciare. Sistemul judiciar romanesc se afla intr-un pericol iminent cata vreme inspectori ai inspectiei judiciare se sesizeaza din oficiu cu privire la hotarari judecatoresti definitive, unele dintre ele intervenind in timpul procesului penal. Automat, societatea romaneasca se afla in pericolul de a nu avea justitie ori de a avea justitie populara, asemenea anilor '50", se arata intr-un comunicat semnat de Georgiana Iorgulescu, director executiv al CRJ, si remis joi Ziare.com.

Reactia a venit la scurt timp dupa ce Inspectia Judiciara a anuntat prin intermediul unui comunicat de presa ca s-a autosesizat ca urmare a ...citeste mai departe despre "Piedone, eliberat: Se cere demisia sefului Inspectiei Judiciare. Care e reactia institutiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Inspectia Judiciara Piedone eliberat, #demisie sef Inspectia Judiciara , #Stiri Administratie