Planor disparut in Brasov: Pilotul disparut a fost cautat cu o drona speciala

Luni, 10 August 2015, ora 16:16
1049 citiri
Planor disparut in Brasov: Pilotul disparut a fost cautat cu o drona speciala
Foto: captura YouTube / NovaTV

Unul din cei mai buni specialisti in drone din Romania, Octavian Isaila, singurul din Romania care si-a asigurat drona (foto), a declarat luni ca pilotul disparut a fost cautat duminica in zone greu accesibile din judetul Brasov si imprejurimi cu o drona speciala cu camera termica si zoom, apartinand unei firme din judet.

Avantajele cautarilor cu aceasta drona sunt detectarea caldurii corpului uman, in plus acest tip de drona poate cauta si noaptea si in zone unde oamenii nu pot patrunde.

"Drona la care s-a apelat este o drona cu camera termica. Are zoom. Poate detecta caldura, variatiile termice. Tehnic, o drona poate ajuta foarte mult. Dronele se pot dezvolta si pe partea de cautare si salvare. Nu trebuie sa ridici un avion sau un elicopter ca sa poti sa verifici zona, inclusiv cu partea termica, pe care un avion nu o are. Cu partea termica poti gasi si noaptea", a aratat Octavian Isaila.

Pilot de planor disparut in Brasov: Cautat cu avione, elicoptere si ...citeste mai departe despre "Planor disparut in Brasov: Pilotul disparut a fost cautat cu o drona speciala" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#planor prabusit cautat drona, #planor prabusit Brasov , #Stiri Administratie