Planurile Armatei Romane pentru 2016: 120 de exercitii militare multinationale

Marti, 08 Martie 2016, ora 11:01
839 citiri
Planurile Armatei Romane pentru 2016: 120 de exercitii militare multinationale
Foto: Facebook/Nicolae Ionel Ciuca

Aproximativ 120 de exercitii multinationale sunt planificate, in acest an, atat in tara, cat si peste hotare, a declarat seful Statului Major General (SMG), generalul Nicolae Ciuca (foto), la ceremonia de deschidere a exercitiului aerian romano-canadian, care se desfasoara in Baza militara de la Mihail Kogalniceanu.

Evenimentul a avut loc luni, in prezenta ambasadorului Canadei la Bucuresti, Joanne Lemay, si a comandantului Diviziei 1 Canadiana, generalul-maior Dean Milner.

Potrivit unui comunicat de presa al MApN, generalul Ciuca le-a urat succes participantilor la exercitiu, subliniind importanta cooperarii dintre Armatele Romaniei si Canadei, atat la nivelul fortelor aeriene, cat si la cel al fortelor terestre si navale.

"Prin activitatile de instruire planificate in acest an vom exersa procedurile comune in facilitatile de instruire avute la dispozitie, ...citeste mai departe despre "Planurile Armatei Romane pentru 2016: 120 de exercitii militare multinationale" pe Ziare.com

#exercitii miltare Romania 2016, #exercitii militare Mihail Kogalniceanu 2016, #exercitii militare Kogalniceanu militari Canada , #Stiri Administratie