Ploi torentiale in toata tara Zeci de locuinte inundate, drumuri inchise, trenuri oprite

Miercuri, 12 Octombrie 2016, ora 10:53
959 citiri
Ploi torentiale in toata tara Zeci de locuinte inundate, drumuri inchise, trenuri oprite
Foto: Arhiva/Ziare.com

Ploile cazute marti si miercuri dimineata au inundat locuinte si subsolurile mai multor imobile din numeroase judete din tara, au blocat drumuri, iar in gara din Galati circulatia feroviara a fost oprita.

Peste 60 de gospodarii din Bucuresti si Ilfov au fost inundate in urma ploilor abundente, pompierii de la ISU Bucuresti - Ilfov fiind solicitati sa intervina mai ales in noaptea de marti spre miercuri.

Dintre cele 60 de solicitari, 50 au fost solutionate, iar alte 10 sunt inca in desfasurare, a transmis ISU Bucuresti - Ilfov.

In Bucuresti, cele mai multe solicitari au fost pentru locuinte de pe soseaua Fundeni, strada Dealu Cotmeana, strada Livezilor, strada Bihor, strada Walter Maracineanu, strada Gheorghe Petre, Soseaua Bucuresti - Urziceni, strada Perinita, Anton Pann, strada Gramont si strada Mihai Viteazu.

Cele mai multe interventii sunt in judetul Ilfov, in localitatea Pantelimon. S-a intervenit cu motopompe si in localitatile Cernica si Afumati.

Si in Prahova au ...citeste mai departe despre "Ploi torentiale in toata tara Zeci de locuinte inundate, drumuri inchise, trenuri oprite" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inundatii miercuri, #case inundate ploi torentiale, #cod galben inundatii, #ploi torentiale judete , #Stiri Administratie