Politia a descins acasa la celebrul avocat Doru Bostina (surse)

Joi, 14 Mai 2015, ora 07:19
1027 citiri
Politia a descins acasa la celebrul avocat Doru Bostina (surse)
Foto: Facebook/Doru Bostina

Politistii efectueaza joi dimineata mai multe perchezitii intr-un caz de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste un milion de euro.

Printre cei vizati de ancheta se afla si cunoscutul avocat Doru Bostina. Descinderile Politiei au loc la vila acestuia din Corbeanca, dar si la casa din Bucuresti si la firma de avocatura, sustin surse citate de Realitatea TV.

Politia Romana informeaza intr-un comunicat oficial ca efectueaza 18 perchezitii la 16 persoane banuite de evaziune fiscala in domeniul IT si al consultantei.

"Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice - Inspectoratul General al Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, desfasoara o operatiune pentru combaterea evaziunii fiscale, in domeniul IT si al consultantei.

Sunt efectuate 18 perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov si Ialomita, cu sprijinul Serviciului pentru Inteventii si Actiuni Speciale - ...citeste mai departe despre "Politia a descins acasa la celebrul avocat Doru Bostina (surse)" pe Ziare.com

#perchezitii politie Doru Bostina, #evaziune fiscala Doru Bostina, #politia avocat Doru Bostina , #Stiri Administratie