Politist mort in coloana oficiala: Ministerul de Interne nu a dat procurorilor traseul lui Oprea (Surse)

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 14:00
998 citiri
Politist mort in coloana oficiala: Ministerul de Interne nu a dat procurorilor traseul lui Oprea (Surse)
Foto: Ziare.com

Reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne nu au trimis procurorilor care investigheaza moartea lui Bogdan Gigina traseul coloanei oficiale a ministrului Gabriel Oprea, din care politistul facea parte, ci doar componenta dispozitivului, potrivit unor surse judiciare.

Sursele citate au declarat ca, desi procurorii au solicitat, in mod expres, reprezentantii MAI nu au pus la dispozitia Parchetului Tribunalului Bucuresti nici traseul pe care coloana oficiala a lui Gabriel Oprea l-a avut in seara zilei de 20 octombrie si nici documentele pentru constituirea dispozitivului.

Noi dezvaluiri ale politistilor despre Oprea: Obligati sa-l duca la restaurant si frizerie

Pana acum, pe masa procurorilor a ajuns doar lista persoanelor care s-au aflat in coloana oficiala. In acest sens, in masina cu ministrul Afacerilor Interne se aflau trei persoane, soferul si un angajat, au precizat sursele citate.

Ministrul Gabriel Oprea anunta, luni, in cadrul unei declaratii de presa: "MAI si ...citeste mai departe despre "Politist mort in coloana oficiala: Ministerul de Interne nu a dat procurorilor traseul lui Oprea (Surse)" pe Ziare.com

#traseu coloana oficiala Oprea, #ancheta traseu coloana Oprea, #politist mort coloana Oprea, #ancheta coloana oficiala Oprea , #Stiri Administratie