Politistul Godina, despre cazul Oprea: Am voie sa spun ce simt? Imi e sila!

Marti, 20 Septembrie 2016, ora 08:18
730 citiri
Politistul Godina, despre cazul Oprea: Am voie sa spun ce simt? Imi e sila!
Foto: Facebook/Marian Godina

Marian Godina, caruia statutul de politist nu ii permite sa exprime opinii politice, se limiteaza la a spune ca ii e sila de ceea ce s-a intamplat luni seara in Senat, cand colegii l-au scapat pe fostul ministru de Interne Gabriel Oprea de urmarire penala.

Godina nu se refera explicit la decizia Senatului, care a respins solicitarea DNA in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, dar lasa sa se inteleaga despre ce este vorba, mentionand acuzatiile impotriva fostului ministru de Interne, respectiv ucidere din culpa si abuz in serviciu.

Godina incepe prin a spune ca isi iubeste meseria de politist si ca, daca ar fi fost interesat de un salariu mai mare, ar putea pleca oricand din Politie, dar asta ar insemna sa renunte la un vis si sa le faca unora pe plac.

"Sunt momente, totusi, cand imi pare rau ca sunt politist, iar seara asta e unul dintre acele momente. Imi pare rau, pentru ca statutul imi interzice sa imi exprim public opinii politice, pentru ca tare ma mananca sa scriu ...citeste mai departe despre "Politistul Godina, despre cazul Oprea: Am voie sa spun ce simt? Imi e sila!" pe Ziare.com

#Godina Senat scapa Oprea , #Stiri Administratie