Ponta a luat lumina cu doi dintre ministri, in Delta - Ce au facut si alti politicieni de Inviere

Duminica, 20 Aprilie 2014, ora 16:03
1520 citiri
Ponta a luat lumina cu doi dintre ministri, in Delta - Ce au facut si alti politicieni de Inviere
Foto: Claboo Media

Prim-ministrul Victor Ponta si-a petrecut noaptea de Inviere impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu, si cu mai multi ministri, in Delta Dunarii. Si alti politicieni au fost la biserica, sa ia lumina.

Premierul a fost insotit si de cei doi copii, precum si de socrul sau, liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. Totodata, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, si cel al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, i-au fost si ei alaturi sefului Executivului, transmite Adevarul.

Toti au petrecut in noaptea de Inviere in Delta Dunarii, la o capela de la Puflene Resort din Murighiol.

Ponta, cu barca prin Delta: Soare, pasari, verde tot!

Si deputatul Elena Udrea a fost la biserica, in noaptea de Inviere, pentru a lua lumina. Pe contul sau de Facebook, Elena Udrea, a postat o imagine avand in mana o candela aprinsa, precum si un mesaj.

"Din Bucovina, va urez sarbatori fericite, cu ganduri bune, liniste si bucurie! Sa aveti parte de tot ceea ce va face fericiti, sa va bucurati de cei dragi si sa ...citeste mai departe despre "Ponta a luat lumina cu doi dintre ministri, in Delta - Ce au facut si alti politicieni de Inviere" pe Ziare.com

#politicieni sarbatorit Paste, #politicieni noapte Inviere, #Victor Ponta sarbatorit Paste, #Udrea noapte Inviere, #politicieni mesaje Paste, #politicieni mesaje Inviere , #Stiri Administratie