Ponta: Anul acesta va incepe constructia autostrazii Comarnic - Brasov

Vineri, 02 Mai 2014, ora 22:33
1454 citiri
Ponta: Anul acesta va incepe constructia autostrazii Comarnic - Brasov

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, la Ploiesti, ca anul acesta va incepe constructia tronsonului de autostrada Comarnic - Brasov, sustinand ca astfel vrea "sa-si tina cuvantul" fata de seful CJ Prahova, Mircea Cosma, in primul rand, fata de prahoveni si fata de toti romanii.

"Anul acesta vreau sa-mi tin cuvantul fata de Mircea Cosma (presedintele Consiliului Judetean Prahova, trimis in judecata de DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu - n.r.) in primul rand, fata de prahoveni si fata de toti romanii, anul acesta incepem Comarnic - Brasov, autostrada de care are nevoie Romania.

Si cred ca o sa fiu aici, alaturi de voi, si cand o sa o inauguram. Pentru ca stiti, Bucuresti - Ploiesti a fost inceputa de Tariceanu si a fost inaugurata de Ponta, vreau sa fiu cel care incepe Comarnic - Brasov si cine veti decide dumneavoastra sa o inaugureze", a afirmat Victor Ponta.

El a adaugat ca niciunul dintre liderii politici din perioada guvernelor Boc nu va inaugura acest ...citeste mai departe despre "Ponta: Anul acesta va incepe constructia autostrazii Comarnic - Brasov" pe Ziare.com

#autostrada Comarnic Brasov, #constructie autostrada Comarnic Brasov , #Stiri Administratie