Ponta, breaking news in presa straina: Primul premier al Romaniei judecat in timpul mandatului

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 16:16
1142 citiri
Ponta, breaking news in presa straina: Primul premier al Romaniei judecat in timpul mandatului

Stirea ca premierul Romaniei, Victor Ponta, a fost trimis in judecata pentru coruptie a trecut granitele tarii noastre si a ajuns inclusiv pe telefoanele strainilor, sub forma de alerta breaking news.

"Prim-ministrul roman Victor Ponta a fost trimis in judecata, joi, fiind acuzat de fals, spalare de bani si evaziune fiscala, in cel mai rasunator dosar dintr-o ampla campanie de lupta impotriva coruptiei din Romania", scrie agentia de presa Reuters intr-un articol preluat de numeroase alte publicatii straine.

Premierul Victor Ponta, trimis in judecata de DNA

Premierul roman a negat acuzatiile in mod repetat si a spus ca procurorii DNA "manipuleaza opinia publica" si transmit informatii incomplete, mai arata jurnalistii de la Reuters, care mentioneaza ca anchetatorii au finalizat investigatia si au trimis dosarul spre judecare la instanta suprema.

In articol se precizeaza ca procurorii au decis ca Ponta sa fie lasat in libertate pe timpul procesului, pentru care nu a fost ...citeste mai departe despre "Ponta, breaking news in presa straina: Primul premier al Romaniei judecat in timpul mandatului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta judecata, #Ponta judecata presa straina, #Ponta judecata presa externa , #Stiri Administratie