Ponta: M-am intalnit prima data cu Kovesi intr-un cadru informal la o podgorie a lui Ghita

Sambata, 01 Octombrie 2016, ora 16:01
1040 citiri
Ponta: M-am intalnit prima data cu Kovesi intr-un cadru informal la o podgorie a lui Ghita
FOto: Facebook / Victor Ponta

Victor Ponta sustine ca prima data cand s-a intalnit cu Laura Codruta Kovesi intr-un cadru informal a fost in 2011, la o podgorie detinuta de omul de afaceri Sebastian Ghita, acesta din urma confirmand afirmatia fostului premier.

"Prima data in viata mea cand m-am intalnit cu doamna Kovesi intr-un mod informal, nu vorbesc de evenimente, a fost la domnul Ghita, nu acasa. Nu stiu daca o mai are acum, avea o podgorie intre Ploiesti si Mizil. Acolo m-am intalnit prima data cu doamna Kovesi in 2011", a declarat Victor Ponta intr-un interviu pentru Antena 3, care urmeaza sa fie difuzat integral sambata seara.

La scurt timp dupa publicarea acestor declaratii, deputatul Sebastian Ghita a intervenit in direct la Romania TV si a spus ca intalnirea intre Ponta si Kovesi, pe atunci procuror general, a avut loc acolo. In schimb, desi din declaratia lui Ponta se intelege ca se cunoscusera la nivel oficial pana atunci, Ghita sustine ca la podgorie fostul premier a intalnit-o pe Kovesi intaia ...citeste mai departe despre "Ponta: M-am intalnit prima data cu Kovesi intr-un cadru informal la o podgorie a lui Ghita" pe Ziare.com

#Ghita Ponta Kovesi podgorie intalnire, #Ponta Ghita prieten Kovesi , #Stiri Administratie