Ponta nu mai e doctor: Ministrul Educatiei i-a retras titlul

Luni, 01 August 2016, ora 17:06
856 citiri

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a semnat, luni, ordinul de retragere a titlului de doctor in drept detinut de Victor Ponta.

Ordinul de ministru a fost inregistrat cu numarul 4662 pe data de 1 august 2016. El prevede ca "se retrage titlul stiintific de doctor in domeniul drept, acordat domnului Ponta V. Victor Viorel de catre Universitatea din Bucuresti, conferit prin Ordinul ministrului Educatiei, cercetarii si tineretului nr. 5663 din 15.12.2003".

Directia Generala de Invatamant Superior va comunica acest ordin Universitatii Bucuresti, "care il va duce la indeplinire", dar si lui Victor Ponta.

Victor Ponta a fost acuzat inca din 2012 ca a plagiat in teza de doctorat, insa timp de 4 ani titlul sau de doctor nu a fost retras de fostii ministri ai Educatiei.

In 30 iunie, noul CNATDCU a stabilit inca o data ca Victor Ponta a plagiat in lucrarea de doctorat si a dispus retragerea titlului de doctor acordat fostului premier.

Victor Ponta a contestat decizia in 15 ...citeste mai departe despre "Ponta nu mai e doctor: Ministrul Educatiei i-a retras titlul" pe Ziare.com

#ministru semnat ordin Ponta plagiat, #Ponta ramas fara titlu doctor , #Stiri Administratie