Ponta, obligat de CSAT sa se opereze in tara? Ce prevede o decizie de dupa operatia de hernie a lui Basescu

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 14:20
1103 citiri
Ponta, obligat de CSAT sa se opereze in tara? Ce prevede o decizie de dupa operatia de hernie a lui Basescu
Foto: Guvernul Romaniei

Prim-ministrul Victor Ponta are voie sa se opereze in afara tarii doar in cazul in care medicii Spitalului Militar Central din Bucuresti decid acest lucru.

Aceasta masura este specificata prin Hotararea CSAT 166/2006, care a fost modificata prin Hotararea CSAT 5/2009, aminteste Evenimentul Zilei.

Se prevede astfel ca primii patru oameni in stat - presedintele, sefii Senatului si Camerei Deputatilor si prim-ministrul - pot fi tratati in strainatate daca o comisie medicala a Spitalului Militar Central decide acest lucru.

Hotararea CSAT 166 din 2006 prevede "Asistenta medicala a Presedintelui Romaniei, presedintelui Senatului si a presedintelui Camerei Deputatilor".

Conform procesului verbal al sedintelor comisiei din zilele de 3 si 5 noiembrie 2009, "in conformitate cu prevederile Hotararii CSAT nr. 166/2006, modificata prin Hotararea nr. 5/2009, asistenta medicala pentru demnitarii romani este asigurata de catre Ministerul Apararii Nationale, prin structurile sale ...citeste mai departe despre "Ponta, obligat de CSAT sa se opereze in tara? Ce prevede o decizie de dupa operatia de hernie a lui Basescu" pe Ziare.com

#Ponta operat Turcia, #Ponta CSAT operatie , #Stiri Administratie