Povestea americanului care a furat un avion de linie, a facut cateva acrobatii si apoi l-a prabusit in ocean (Video)

Duminica, 12 August 2018, ora 13:00
732 citiri
Povestea americanului care a furat un avion de linie, a facut cateva acrobatii si apoi l-a prabusit in ocean (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Richard Russell, cel care a furat un avion de linise de pe un aeroport din Seattle si s-a prabusit cu el in ocean, avea 29 de ani.

Autoritatile nu au facut numele lui public, dar familia si presa au anuntat ca el este cel care a furat avionul, a facut cateva acrobatii in aer, dupa care s-a prabusit in ocean.

Russell locuia in Sumner, Washington, dar s-a nascut in Key West, Florida, si s-a mutat la Wasilla, Alaska, la varsta de 7 ani. El a lucrat la Horizon Airlines ca agent de asistenta pasageri la sol. De-a lungul timpului, a scris pe Internet ca aceasta slujba i-a oferit avantajul de a zbura spre Alaska in timpul liber, noteaza Business Insider.

Pe retelele sociale, barbatul avea fotografii cu excursiile pe care le-a facut - a zburat peste fiordurile din Alaska, a vizitat campurile de lavanda in Franta, a facut turnee in Yucatan sau a participat la un meci de hurling in Dublin, Irlanda.

Dar in niciun mesaj de pe retelele sociale el nu a pomenit ca ar urma cursuri sa devina pilot. Vorbea, insa, despre posibilitatea de a se inrola in armata.

Tot pe contul sau de Facebook, tanarul posta des imagini cu sotia sa, despre care spune ca a cunoscut-o in 2010. "Ne-am casatorit un an mai tarziu, iar dupa o luna am deschis o brutarie pe care am condus-o cu succes trei ani", spune. la un moment dat. Dupa care, cei doi s-au mutat in statul Washington, unde barbatul s-a angajat la Horizon.

Pe site-ul Sound Cloud, Richard Russell a adresat la un moment dat intrebarea "Care a fost cea mai buna experienta zburand?".

Nu se stie ce l-a facut pe tanarul de 29 de ani sa fure avionul, in ceea ce pare ca a fost o sinucidere, dupa cum au anuntat politistii locali.

Familia lui spune ca Beebo, asa cum ii spuneau ei, a fost un om bun. "Ar putea fi greu de crezut pentru cei care vad asta, dar Beebo a fost un om cald, plin de compasiune", spune familia, intr-o declaratie.

Nimeni nu pare ca a anticipat ce avea sa se intample. Vineri, Richard Rusell a furat un avion de linie, a facut cateva acrobatii in aer, dupa care a prabusit avionul in ocean. In timpul discutiilor cu controlorii de trafic, barbatul parea calm si a spus ca ii pare rau ca a dezamagit oamenii care tineau la el.

The joyrider pilot who tragically crashed the plane at #SeaTac and killed himself has been named as 29-year-old Richard Russell. RIP.

(Not sure who made this tribute video. Saw it online.) pic.twitter.com/S8OtV4wGvT- Jake Hanrahan (@Jake_Hanrahan) 12 august 2018 ...citeste mai departe despre "Povestea americanului care a furat un avion de linie, a facut cateva acrobatii si apoi l-a prabusit in ocean (Video)" pe Ziare.com

#americat furat avion prabusit, #avion furat prabusit ocean , #Stiri Administratie