Povestea celui mare mare proiect de voluntariat din Europa: 40 de visuri implinite in 5 zile. Si tu poti ajuta

Duminica, 14 August 2016, ora 19:19
1198 citiri
Povestea celui mare mare proiect de voluntariat din Europa: 40 de visuri implinite in 5 zile. Si tu poti ajuta
Foto: Ovidiu Micsik

Sa ajungi luni pe santier, sa gasesti doar fundatia, apoi sa vezi cum zeci de case se inalta sub mainile voluntarilor, iar vineri dupa-amiaza 40 de familii vor avea o casa. Este povestea celui mai mare proiect de constructie accelerata si voluntariat din Europa si poate chiar din lume.

Sute de voluntari, inclusiv straini care vin din SUA, Canada, Japonia, Irlanda de Nord etc., vor construi in timpul liber, in doar cinci zile, 40 de case pentru oameni sarmani.

Citeste si despre #MinunipeCamino - Calatoria Veronicai pentru copiii bolnavi si afla cum poti ajuta si tu

In acest an, intre 3 si 7 octombrie, organizatia internationala Habitat for Humanity implineste 40 de ani de existenta, iar filiala din Romania 20 de ani de la infiintare. Momentul va fi marcat printr-un eveniment amplu - Big Build - in care voluntari din numeroase tari vor construi, alaturi de specialistii Habitat, 40 de case in doar cinci zile in orasul Bacau.

"In fiecare an construim in jur de 50 de locuinte ...citeste mai departe despre "Povestea celui mare mare proiect de voluntariat din Europa: 40 de visuri implinite in 5 zile. Si tu poti ajuta" pe Ziare.com

#Habitat for Humanity case, #proiect voluntariat case , #Stiri Administratie