Prabusirea avionului cu fotbalisti in Columbia a fost un asasinat, acuza un ministru bolivian

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 23:41
782 citiri

Conditiile prabusirii avionului cu fotbalisti in Columbia, accident in care au murit 71 de persoane, pot fi asimilate unui "asasinat", si nu unui "accident", a afirmat vineri ministrul bolivian al Apararii, Reymi Ferreira.

"Pana la urma, nu este vorba despre un accident, a fost o crima, ceea ce s-a petrecut la Medellin a fost un asasinat", le-a declarat Reymi Ferreira jurnalistilor in cursul unei deplasari la Cochabamba, in centrul tarii.

"Daca pilotul ar fi respectat ce este prevazut de reglementari, si anume sa aterizeze la Cobija (oras bolivian la frontiera cu Brazilia) sau la Bogota, unde daca ar fi dat alarma, tragedia putea fi evitata", a raspuns el intrebat daca este de parere ca vina pentru prabusire apartine comandatului avionului.

"Cand cineva indrazneste sa transporte pasageri (...) fiind la limita rezervorului, asta inseamna sa incalci protocolul de baza al aviatiei ...citeste mai departe despre "Prabusirea avionului cu fotbalisti in Columbia a fost un asasinat, acuza un ministru bolivian" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avion fotbalisti prabusit Columbia , #Stiri Administratie