Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a fost schimbat din functie

Joi, 20 Decembrie 2018, ora 18:48
741 citiri

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a fost schimbat din functie printr-o hotarare adoptata in sedinta de azi a guvernului.

"A existat acel punct pe ordinea de zi (proiect de hotarare privind eliberari/numiri de prefecti si/sau subprefecti - n.red.), a fost discutat si aprobat, este vorba despre incetarea mandatului prefectului de Bucuresti. A incetat mandatul prefectului de Bucuresti", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu.

Bucurestiul a ramas momentan fara prefect, pentru ca in sedinta de azi nu a fost numit si un inlocuitor al Sperantei Cliseru.

"A fost o hotarare privind incetarea mandatului, nu a fost un act normativ privind numirea unui alt prefect", a precizat Nelu Barbu.

Speranta Cliseru a fost numita in functia de prefect al Capitalei in 5 iulie. In 2016, ea a fost numita consilier personal al primarului Gabriela Firea, anetrior ea fiind administrator public al orasului Voluntari, considerata mana dreapta a lui Florentin Pandele.

Speranta Cliseru s-a aflat in centrul scandalului care a urmat dupa protestele violente din 10 august. Dupa ce purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Marius Militaru, a declarat ca Jandarmeria a primit aprobare sa intervina in forta la ora 23:11, Speranta Cliseru a spus ca a semnat ordinul de interventie a jandarmilor la mitingul din Piata Victoriei de pe 10 august "dupa 12 noaptea". ...citeste mai departe despre "Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a fost schimbat din functie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Speranta Cliseru demisa , #Stiri Administratie