Pregatesc jihadistii de la Statul Islamic un atac de amploare in Europa? SRI vine cu precizari

Luni, 01 August 2016, ora 19:26
668 citiri
Pregatesc jihadistii de la Statul Islamic un atac de amploare in Europa? SRI vine cu precizari
Foto: site SRI

SRI vine cu precizari, dupa ce generalul Sorin Gabriel Cozma, seful Directiei Generale de Prevenire si Combatere a Terorismului, a declarat ca are indicii ca jihadistii de la Statul Islamic pregatesc un atac de amploare.

SRI spune ca Sorin Gabriel Cozma nu ar fi afirmat ca gruparea terorista Statul Islamic pregateste un atac de mare amploare, inedit in Europa, ci doar ca are capabilitatea necesara si intentia.

"Domnul general a subliniat ca nu trebuie sa credem ca DAESH (denumirea folosita pentru Statul Islamic - n. red.) nu are capabilitatea si intentia unui atac de mare amploare, inedit in Europa. El a continuat, evidentiind ca aceasta evaluare analitica se bazeaza si pe declaratiile publice facute de inalti responsabili americani care au sarcini in domeniul antiterorist (seful FBI si directorul Agentiei pentru Informatii Militare) ", precizeaza Biroul de presa al SRI.

Precizarile vin dupa ce presa a relatat ca generalul Sorin Gabriel Cozma, seful Directiei Generale de ...citeste mai departe despre "Pregatesc jihadistii de la Statul Islamic un atac de amploare in Europa? SRI vine cu precizari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#general Cozma atac inedit DAESH , #Stiri Administratie