Premierul Dacian Ciolos a aprins o lumanare la #Colectiv: Incet-incet, am inceput sa scoatem problemele la suprafata

Duminica, 30 Octombrie 2016, ora 21:02
778 citiri
Premierul Dacian Ciolos a aprins o lumanare la #Colectiv: Incet-incet, am inceput sa scoatem problemele la suprafata
Foto: Captura Digi 24

Premierul Dacian Ciolos a venit, duminica seara, in fata fostului club Colectiv, alaturi de ministrul de Interne, Dragos Tudorache, si ministrul Muncii, Dargos Pislaru, unde a depus un buchet de flori in memoria celor 64 de victime ale incendiului din 2015 si a aprins o lumanare.

Premierul a ajuns la Colectiv cu un buchet de flori in mana, pe care l-a depus la altarul din fata fostei fabrici Pionierul. In fata clubului, prim-ministrul s-a inchinat, a aprins o lumanare si a tinut un moment de reculegere.

Foto: Capturi Digi24

Ciolos nu a dorit sa discute la sosire cu presa, insa reporterii l-au urmarit si l-au blocat cand a incercat sa se apropie de altarul din fata clubului, iar o jurnalista de la Antena 3 chiar l-a certat ca nu vrea sa faca declaratii si ca agentii SPP ii tin tin departe. Cand s-a indepartat de grupul de reporteri, Ciolos a spus ca "nu ne vom insanatosi niciodata" cu o astfel de atitudine.

Iohannis, la #Colectiv: Mi-as fi dorit sa stim totusi cine s-a ...citeste mai departe despre "Premierul Dacian Ciolos a aprins o lumanare la #Colectiv: Incet-incet, am inceput sa scoatem problemele la suprafata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos Colectiv, #Tudorache Colectiv , #Stiri Administratie