Presa straina, fascinata de covrigariile si shaormeriile de la Bucuresti

Joi, 17 Aprilie 2014, ora 13:11
1520 citiri
Presa straina, fascinata de covrigariile si shaormeriile de la Bucuresti

Atunci cand te afli pentru prima oara in Bucuresti, esti coplesit de numarul impresionant de covrigarii, patiserii si multe alte "optiuni minunate" de a procura mancare pe fuga, atunci cand te afli pe strada.

Romanii poate ca nu sunt o natiune de consumatori de produse fast-food, cel putin nu in felul in care lumea occidentala intelege fast-food-ul ca fiind echivalentul McDonald's si alte asemenea restaurante, insa cu siguranta sunt multe optiuni de a manca rapid in Bucuresti, scrie Romania Insider.

Covrigii

Covrigul este probabil unul dintre cele mai populare alimente de strada din Romania. In multe intersectii din Bucuresti exista cel putin o covrigarie pe un colt. In plus, exista covrigi cu diferite umpluturi, precum si alte produse facute din coca de covrigi - cu mere, ciocolata, branza etc.

Gogosile

Alt aliment familiar pentru cei care obisnuiesc sa manance pe strazile din Bucuresti este gogoasa, iar mirosul gogoseriilor se simte de la distanta in multe intersectii. ...citeste mai departe despre "Presa straina, fascinata de covrigariile si shaormeriile de la Bucuresti" pe Ziare.com

#fast food Bucurest, #covrigarii Bucuresti, #gogoserii Bucuresti, #shaorma Bucuresti, #patiserii Bucuresti , #Stiri Administratie