Presedintele ANI: Planul strategic de atac impotriva institutiilor vitale ale statului este evident

Vineri, 27 Iunie 2014, ora 09:10
1526 citiri
Presedintele ANI: Planul strategic de atac impotriva institutiilor vitale ale statului este evident

Modificarea legii in privinta incompatibilitatilor primarilor si presedintilor de CJ va distruge peste 100 de dosare ale ANI si ar putea salva persoane precum Aristotel Cancescu, Klaus Iohannis, Mircea Molot si Nicusor Constatinescu, atrage atentia presedintele ANI, Horia Georgescu.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Horia Georgescu a explicat ca modificarea incompatibilitatilor primarilor si presedintilor de CJ s-a facut in spatele unei perdele de fum: "cei ce au gandit modificarile stiu exact care vor fi consecintele, modificarile au lovit exact acele puncte nevralgice care neutralizeaza anchetele si dosarele ANI (...) S-a lucrat intens pentru a permite alesilor sa faca parte din regiile autonome si alte companii. Asta i-a interesat pentru ca acolo sunt banii!"

Horia Georgescu atrage atentia ca exista un plan strategic de atac impotriva institutiilor vitale ale statului, exact cele implicate cel mai puternic in lupta anticoruptie: DNA, ANI, ICCJ si SRI.

In interviu, ...citeste mai departe despre "Presedintele ANI: Planul strategic de atac impotriva institutiilor vitale ale statului este evident Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Horia Georgescu ANI, #incompatibitati primari, #scandal Bercea, #ANI DNA SRI , #Stiri Administratie