Prima reactie a lui Kovesi la acuzatiile lui Sebastian Ghita: Nu intru in dialog cu un inculpat fugar

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 14:28
891 citiri
Prima reactie a lui Kovesi la acuzatiile lui Sebastian Ghita: Nu intru in dialog cu un inculpat fugar
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi a declarat, luni, ca nu va raspunde acuzatiilor facute in ultima perioada de Sebastian Ghita in spatiul public, pentru ca nu vrea sa intre in dialog cu un "inculpat fugar".

In schimb, sefa DNA a anuntat ca a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii, pentru ca tot ce spune Ghita in filmarile publicate la Romania Tv de cand acesta a disparut sunt lucruri "neadevarate, neintemeiate, tendentioase si ridicole".

Kovesi a stat de vorba cu jurnalistii dupa ce a iesit de la intalnirea cu ministrul Justitie Florin Iordache, la care au participat si seful DIICOT Daniel Horodniceanu, precum si procurorul general al Romaniei Augustin Lazar.

Intrebata de reporteri cum comenteaza afirmatiile lui Sebastian Ghita, daca a fost la petreceri alaturi de acesta sau daca s-au intalnit la sediul SRI, dupa cum sustine fostul deputat, Kovesi a propus "sa lasam lucrurile ridicole, gen cucuvele mov si de alte culori si sefi de la CIA, si sa trecem la ...citeste mai departe despre "Prima reactie a lui Kovesi la acuzatiile lui Sebastian Ghita: Nu intru in dialog cu un inculpat fugar" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Kovesi inculpat fugar, #Kovesi Sebastian Ghita , #Stiri Administratie