Primaria Capitalei a publicat logo-urile dintre care a avut de ales. Anunta ca mai da niste premii, dar ca nu schimba imaginea-simbol a Bucurestiului (Foto)

Sambata, 13 Mai 2017, ora 12:13
874 citiri
Primaria Capitalei a publicat logo-urile dintre care a avut de ales. Anunta ca mai da niste premii, dar ca nu schimba imaginea-simbol a Bucurestiului (Foto)
Foto: Facebook/Primaria Municipiului Bucuresti

In urma interesului manifestat din partea bucurestenilor care doreau sa afle cum arata si celelalte logo-uri inscrise in concurs pentru alegerea celui reprezentativ pentru Bucuresti, Primaria Capitalei a decis sa le publice.

Imaginele au fost postate pe pagina de Facebook a Primariei Capitalei.

Reprezentantii institutiei au precizat ca nu au fost publicate si imaginile in cazul carora autorii au transmis explicit solicitarea de a nu fi date publicitatii.

"In functie de aprecierea pe care o vor primi din partea publicului, unele dintre aceste logo-uri vor primi premii simbolice pentru popularitate, iar autorii vor fi inclusi intr-o baza de date pentru a fi solicitati pentru lucrari viitoare de grafica de catre institutiile subordonate ale Primariei Capitalei", au informat reprezentantii primariei.

Acestia au precizat ca cel de-al doilea logo ales este cel definitiv.

"Decizia juriului privind castigatorul concursului pentru realizarea unui logo reprezentativ pentru municipiul Bucuresti a ramas definitiva, dupa ce lucrarea aleasa a fost expusa public de catre organizatori timp de o saptamana, interval in care puteau fi formulate sesizari privind originalitatea acesteia sau similitudinea cu alte logo-uri existente", a transmis Primaria Capitalei.

Citeste si Noul logo al Capitalei a fost validat, dar nu e deloc potrivit - sondaj Ziare.com

Cel care a creat logo-ul castigator este Alexandru Mihai Nenciu, iar inmanarea premiului si semnarea contractului de cesiune a drepturilor de autor vor avea loc in perioada imediat urmatoare, conform primariei.

Amintim ca cel de-al doilea logo a fost ales pentru ca cel desemnat initial castigator a fost descalificat, din cauza acuzatiilor de plagiat. S-a stabilit ca era asemanator cu cel al orasului Taipei.

A.G. ...citeste mai departe despre "Primaria Capitalei a publicat logo-urile dintre care a avut de ales. Anunta ca mai da niste premii, dar ca nu schimba imaginea-simbol a Bucurestiului (Foto)" pe Ziare.com

#Primaria Bucuresti publicat logouri, #Primaria Bucuresti concurs logo, #Primaria Bucuresti logo , #Stiri Administratie