Firea vrea sa taie 50 de milioane lei de la biserici. Catedrala Neamului ar pierde 10 milioane

Vineri, 13 Decembrie 2019, ora 15:42
1259 citiri
Firea vrea sa taie 50 de milioane lei de la biserici. Catedrala Neamului ar pierde 10 milioane
Foto: Arhiva Ziare.com

Primaria Capitalei vrea sa taie aproape 50 de milioane de lei din sprijinul financiar alocat in 2019 pentru lucrarile in multe biserici, intre care se numara si Catedrala Mantuirii Neamului, de unde reduce 10 milioane de lei.

Proiectul va fi dezbatut in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti de miercuri.

Conform proiectului, Primaria Capitalei vrea sa taie aproape 50 de milioane de lei din bugetul alocat anul acesta lucrarilor de la mai multe lacasuri de cult din Bucuresti.

Bani sunt taiati de la mai multe biserici din Capitala, care au fost alocati, initial, pentru diferite lucrari precum: refacere fatada biserica si turn clopotnita (Manastirea Radu Voda), consolidarea scarilor monumentale (Palatul Patriarhiei), remodelarea bucatariei (Manastirea Plumbuita), reparatii gard (Parohia Ceaus Radu) etc.

Potrivit proiectului de rectificare bugetara, sunt taiati inclusiv 10 milioane de lei din banii alocati Patriarhiei Romane pentru finalizarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului, aceasta fiind cea mai mare suma. ...citeste mai departe despre "Firea vrea sa taie 50 de milioane lei de la biserici. Catedrala Neamului ar pierde 10 milioane" pe Ziare.com

#Firea taie bani biserici, #Primaria Capitalei bani biserici , #Stiri Administratie