Primaria Sector 1 trimite politistii la munte si la mare. Pentru perfectionare

Miercuri, 25 Iulie 2018, ora 13:38
1046 citiri
Primaria Sector 1 trimite politistii la munte si la mare. Pentru perfectionare
Foto: Arhiva Ziare.com

Politia Locala din Sectorul 1 a incheiat un contract de servicii de cazare la mare si la munte in valoare de peste 250.000 de lei, unde isi va trimite angajatii pentru perfectionare.

Contractul a fost atribuit direct firmei Formenerg, conform paginii de Facebook Banii Nostri, care publica detalii din contractul de pe SICAP.

"Din ciclul B.D. la munte si la mare, Politia Sector 1 se scoleste pe litoral si la munte, de 258 mii de lei fara TVA, 76 de pachete la 3.395 lei bucata", noteaza cei de la Banii Nostri.

Anuntul a fost publicat pe SICAP pe 23 iulie la ora 10:26 si la ora 11:27 a fost atributit firmei Formenerg.

Valoarea exacta a contractului este de 258.020 de lei (55.514 de euro).

Contactati de Ziare.com, reprezentantii Primariei Sectorului 1 au declarat ca respectivul contract este incheiat pentru perfectionarea angajatilor.

"Scopul achizitiei este in conformitate cu prevederile legii nr. 188/1999 privind statului functionarilor publici, cu completarile ulterioare si anume:

Art.50: Functionarii publici au dreptul si obligatia de a-si imbunatati in mod continuu abilitatile si pregatirea profesionala.

Art.51: Autoritatile si institutiile publice au obligatia sa prevada in bugetul anual propriu sumele necesare pentru acoperirea cheltuielilor de perfectionare profesionala a functionarilor publici organizata la initiativa ori in interesul autoritatii sau institutiei publice", se arata in raspunsul transmis redactiei.

Primaria Sectorului 1 precizeaza ca achizitia privind serviciile hoteliere a fost derulata in conformitate cu prevederile legale in vigoare in materie de achizitii publice. ...citeste mai departe despre "Primaria Sector 1 trimite politistii la munte si la mare. Pentru perfectionare" pe Ziare.com

#politie locala perfectionare munte, #politie locala perfectionare mare , #Stiri Administratie