Primarul Brasovului, adus cu duba pentru perchezitii

Luni, 29 Iunie 2015, ora 14:47
790 citiri
Primarul Brasovului, adus cu duba pentru perchezitii
Foto: captura Youtube/Newsbv Brasov

Primarul Brasovului, George Scripcaru, al carui nume apare intr-un dosar in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu privind incheierea unor contracte de energie termica, a fost adus, luni la pranz, cu o duba a Jandarmeriei, la sediul Primariei, unde au loc perchezitii ale procurorilor.

Scripcaru a fost adus de catre jandarmi de la locuinta sa, din Ghimbav, unde procurorii au facut perchezitii, la sediul Primariei Brasov, unde vor fi continuate perchezitiile in biroul edilului.

Intrebat ce acuzatii i se aduc de catre procurori, George Scripcaru a raspuns: "O sa aflati pe parcurs despre ce este vorba", refuzand sa faca alte declaratii.

La ora transmiterii acestei stiri, primarul George Scripcaru se afla in sediul Primariei Brasov.

Procurorii anticoruptie fac perchezitii la Primaria Brasov, in mai multe birouri, intre care si cel al primarului George Scripcaru, precum si la locuinta acestuia, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu privind ...citeste mai departe despre "Primarul Brasovului, adus cu duba pentru perchezitii" pe Ziare.com

#George Scripcaru ridicat Jandarmi, #George Scripcaru perchezitii, #perchezitii Brasov George Scripcaru , #Stiri Administratie