Primarul Capitalei: Dincu minte si manipuleaza. Voi schimba membrana acoperisului Arenei Nationale

Duminica, 06 Martie 2016, ora 20:20
1114 citiri
Primarul Capitalei: Dincu minte si manipuleaza. Voi schimba membrana acoperisului Arenei Nationale

Razboiul dintre Primaria Capitalei si Ministerul Dezvoltarii din cauza Arenei Nationale continua, duminica seara, comunicatul MDRAP prin care primarul Razvan Sava este acuzat de minister ca manipuleaza fiind urmat de o reactie dura a celui din urma, care acuza la randul sau ca vicepremierul Vasile Dincu minte si manipuleaza.

"Inca o dovada ca domnul Dancu minte si manipuleaza. Mai jos puteti vedea o adresa venita de la IGSU prin care mi se spune clar ca am nevoie de un agrement care sa imi permita obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu", sustine Razvan Sava pe Facebook.

Mai mult, primarul interimar al Capitalei sustine ca Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice condus de Vasile Dincu il obliga sa incalce legea deschizand stadionul Arena Nationala fara sa ia in calcul ultima analiza facuta la un laborator independent din Italia.

Scandalul Arena Nationala: Dincu il acuza pe primarul Capitalei ca dezinformeaza

"Domnule Vicepremier Dancu, prin ...citeste mai departe despre "Primarul Capitalei: Dincu minte si manipuleaza. Voi schimba membrana acoperisului Arenei Nationale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Razvan Sava Arena Nationala, #Dincu Arena Nationala , #Stiri Administratie