Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, retinut de DNA pentru 24 de ore. A fost prins in flagrant cand primea mita

Duminica, 06 Septembrie 2015, ora 08:31
1219 citiri
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, retinut de DNA pentru 24 de ore. A fost prins in flagrant cand primea mita
Foto: Facebook Sorin Oprescu

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a fost retinut, sambata noaptea, dupa ce a fost prins in flagrant de ofiteri judiciari si procurori, cand primea mita 25.000 de euro.

Intreaga operatiune a fost filmata, informeaza Digi 24.

Procurorii l-au audiat sambata noaptea pe Sorin Oprescu, dupa care au decis retinerea acestuia pentru 24 de ore, dupa care primarul a ajuns in arestul Politiei Capitalei.

De asemenea, perchezitii de amploare au loc duminica, in Bucuresti, Bacau, Calarasi si Ilfov. Potrivit unor surse judiciare, perchezitiile au inceput duminica la ora 6.00 si au loc la locuintele primarului, dar si la trei institutii publice - Primaria Capitalei, Administratia Cimitirelor si Centrul Cultural al Palatelor Brancovenesti de la Mogosoaia, cat si la sediile unor firme care au contracte cu Primaria Capitalei.

Sorin Oprescu detine mai multe imobile, in Bucuresti si in apropierea Capitalei. Casa din Ciolpani are o suprafata de aproximativ 500 de metri, potrivit ...citeste mai departe despre "Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, retinut de DNA pentru 24 de ore. A fost prins in flagrant cand primea mita" pe Ziare.com

#Sorin Oprescu retinut DNA flagrant mita, #Oprescu primar Capitala retinut mita , #Stiri Administratie