Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, urmarit penal de DNA

Vineri, 02 Octombrie 2015, ora 17:33
1141 citiri
Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, urmarit penal de DNA
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, este urmarit penal de procurorii DNA pentru mai multe fapte, in dosarul in care au fost facute perchezitii legate de HCM Baia Mare.

El este acuzat de abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu, la fals in inscrisuri sub semnatura privata si la evaziune fiscala, toate in forma continuata.

In dosar, mai sunt cercetati pentru fapte similare Aurica Popa si, sub control judiciar, Florin Sandu Nasaiescu - contabil in cadrul clubului HC Municipal Baia Mare si Ioachim-Nicolae Fat - director al echipei HC Minaur (echipa masculina).

Procurorii DNA au dispus, joi, luarea masurii controlului judiciar pentru 60 zile fata de Liviu-Ioan Bala, director executiv al HCM Baia Mare.

DNA: Control judiciar pentru Liviu Bala, directorul executiv al HCM Baia Mare

Potrivit unui comunicat al DNA transmis vineri, in perioada 2014 - septembrie 2015, Liviu Bala, in exercitarea atributiilor de serviciu, a indeplinit in mod defectuos mai ...citeste mai departe despre "Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, urmarit penal de DNA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Catalin Chereches DNA, #Catalin Chereches urmarit penal , #Stiri Administratie