Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai buna absorbtie de fonduri europene din tara, contesta excluderea din PSD

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 21:39
1154 citiri
Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai buna absorbtie de fonduri europene din tara, contesta excluderea din PSD
Foto: Facebook Gheorghe Damian

Vicepresedintele PSD Alba Gheorghe Damian, primarul din Ciugud, exclus vineri din partid, a anuntat, sambata seara, ca va ataca, potrivit statutului, decizia de excludere, el adaugand ca ramane "fidel valorilor social-democrate" si ca are incredere intr-un PSD european si democratic.

De ce a fost exclus din PSD Gheorghe Damian

Gheorghe Damian a anuntat, sambata seara, pe pagina personala de Facebook, ca va ataca, potrivit statului, decizia de excludere a sa din PSD, afirmand ca doreste sa faca acest lucru intr-o maniera in care sa limiteze cat mai mult prejudiciul de imagine pe care l-ar putea avea PSD in Alba.

"Sunt un om legat sufleteste de PSD si nu doresc sa fiu scos pe usa din spate din acest partid alaturi de care am avut rezultate foarte bune in ultimii 17 ani. Va anunt pe aceasta cale ca voi ataca, conform statutului, decizia de excludere a mea din partid si doresc sa fac acest lucru intr-o maniera in care sa limitez cat mai mult prejudiciul de imagine pe care l-ar ...citeste mai departe despre "Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai buna absorbtie de fonduri europene din tara, contesta excluderea din PSD" pe Ziare.com

#Gheorghe Damian exclus PSD, #primar Ciugud exclus PSD contesta , #Stiri Administratie