Primarul din Sectorul 4 obliga firmele de pe un bulevard sa inlocuiasca pavajul cu granit cumparat de primarie

Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 16:49
807 citiri
Primarul din Sectorul 4 obliga firmele de pe un bulevard sa inlocuiasca pavajul cu granit cumparat de primarie
Foto: Facebook/Daniel Baluta

Primaria sectorului 4 obliga agentii comerciali de pe bulevardul Obregia sa inlocuiasca pavajul de pe scarile sau de pe rampele de la intrare cu granit pus la dispozitie chiar de institutia condusa de Daniel Baluta.

Reprezentantii primariei au declarat pentru Hotnews.ro ca lucrurile sunt facute pentru un aspect unitar al bulevardului care se afla in proces de modernizare, care costa 5,5 milioane de lei.

"Lucrarile de pe bulevardul Obregia (la care faceti referire) se desfasoara conform obiectivului de investitii 'Amenajare parcari in spic pe Bd. Obregia', votat in unanimitate de Consiliul Local Sector 4. Prestatorii lucrarilor au fost desemnati in urma unei proceduri de licitatie publica finalizata prin incheierea Acordului-Cadru nr.87851/05.12.2014, 'Realizare lucrari de reparatii curente, modernizari si sistematizare pe verticala la strazi, inclusiv parcari aflate in administrarea Consiliului Local Sector 4'", se arata in raspunsul oferit de primarie.

Totusi, jurnalistii sustin ca au solicitat primariei sa le transmita si date despre firma care executa lucrarile, cat costa inlocuirea pavajului cu granit, dar si de unde a fost achizitionat granitul, insa, nu au primit niciun raspuns la aceste cereri. ...citeste mai departe despre "Primarul din Sectorul 4 obliga firmele de pe un bulevard sa inlocuiasca pavajul cu granit cumparat de primarie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Daniel Baluta firme granita, #firme granit primaria sector4 , #Stiri Administratie