Primarul din Timisoara refuza expertizarea celei de-a doua porti de intrare in oras, dupa ce prima s-a prabusit si a omorat un om

Sambata, 30 Septembrie 2017, ora 11:42
1083 citiri
Primarul din Timisoara refuza expertizarea celei de-a doua porti de intrare in oras, dupa ce prima s-a prabusit si a omorat un om
Foto: Digi 24 TV

Soferii se tem sa mai treaca pe sub a doua poarta de intrare in Timisoara, dupa ce prima constructie de acelasi tip s-a prabusit din cauza unei furtuni puternice, omorand un om.

Consilierii municipali cer verificarea structurii de rezistenta, dar primarul Nicolae Robu se opune, invocand ancheta deschisa de procurori.

Consilierii PSD sustin ca poarta ramasa in picioare trebuie expertizata in regim de urgenta, pentru a se stabili daca cei care trec prin zona sunt in siguranta sau nu, relateaza Digi24.

"Daca expertiza va spune ca este necesara o autorizatie de demolare, trebuie demolata constructia", a declarat Dan Idolu, consilier local PSD.

In replica, primarul Nicolae Robu (PNL) spune ca este o investigatie in curs, asa ca nu se poate face nimic deocamdata.

"Nu face Primaria in momentul de fata expertiza. Indemn pe toata lumea sa lase organele de ancheta sa faca ce vor. Nu trebuie perturbate organele de ancheta", a sustinut edilul.

Cele doua porti de intrare in Timisoara au fost modernizate in 2015 de o companie care a primit contractul fara licitatie, incasand 200.000 de lei. Contactati de Digi24, reprezentantii companiei au refuzat sa dea declaratii.

Tanarul mort sub poarta de intrare in oras, acum doua saptamani, la Timisoara nu a fost singura victima a furtunii violente. In total, 8 persoane au decedat si alte 67 au fost ranite.

Citeste si Dosar penal dupa ce un barbat a murit strivit de poarta de intrare in Timisoara, in timpul furtunii. Cat a costat reabilitarea ei ...citeste mai departe despre "Primarul din Timisoara refuza expertizarea celei de-a doua porti de intrare in oras, dupa ce prima s-a prabusit si a omorat un om" pe Ziare.com

#poarta intrare timisoara expertiza , #Stiri Administratie