Primarul Sorin Oprescu afla luni daca va fi eliberat

Luni, 14 Septembrie 2015, ora 07:16
1210 citiri
Primarul Sorin Oprescu afla luni daca va fi eliberat
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, afla luni daca ramane in arest preventiv, caz in care va fi suspendat din functie, sau va fi eliberat si cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de luare de mita, dupa ce ar fi primit 25.000 de euro.

Edilul sef al Capitalei a fost arestat preventiv in 6 septembrie, de Tribunalul Bucuresti, la cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care il acuza de luare de mita.

Sorin Oprescu, dupa gratii - Drumul de la flagrant delict la arest

Decizia de arestare preventiva a fost contestata de Sorin Oprescu si va fi judecata luni de un complet de la Curtea de Apel Bucuresti, din care ar face parte si judecatorul Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor decide definitiv daca Sorin Oprescu va ramane in arest preventiv pentru 30 de zile, va fi plasat in arest la domiciliu sau va fi cercetat in ...citeste mai departe despre "Primarul Sorin Oprescu afla luni daca va fi eliberat" pe Ziare.com

#Sorin Oprescu arestat, #Sorin Oprescu mita, #Sorin Oprescu arestat contestatie , #Stiri Administratie