Primele nemultumiri ale sindicalistilor in privinta salarizarii unitare: Introduce un mecanism mafiot de performanta

Miercuri, 30 Noiembrie 2016, ora 17:09
749 citiri
Primele nemultumiri ale sindicalistilor in privinta salarizarii unitare: Introduce un mecanism mafiot de performanta
Foto: Arhiva Ziare.com

Proiectul Guvernului privind salarizarea unica a bugetarilor ridica mai multe probleme, sustine presedintele confederatiei sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, care critica, printre altele, faptul ca legea e ambigua, permite interpretari si introduce un "mecanism mafiot de performanta".

Guvernul Ciolos a prezentat public proiectul de lege privind salarizarea unitara a bugetarilor, urmand ca acesta sa ajunga pe masa viitorului Parlament, rezultat in urma alegerilor din 11 decembrie.

Intr-un comunicat remis miercuri Ziare.com sub semnatura lui Bogdan Hossu, este semnalat mai intai faptul ca din lege "in continuare sunt excluse entitati, in mod nejustificat, precum BNR, ASF etc".

Apoi, legea comprima primele 41 de clase, datorita cresterii salariului minim la 2.000 de lei, se mai arata in comunicatul citat.

Guvernul nu a cazut de acord cu sindicatele pe salariul minim pentru 2017. Iata variantele de lucru

Pe de alta parte, va continua neaplicarea unitara a legii, "deoarece ...citeste mai departe despre "Primele nemultumiri ale sindicalistilor in privinta salarizarii unitare: Introduce un mecanism mafiot de performanta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cartel Alfa lege salarizare unitara, #lege salarizare bugetari Ciolos , #Stiri Administratie