Primul pas catre autostrada Sibiu - Pitesti: Anuntul facut joi de CNADNR

Joi, 25 August 2016, ora 16:17
1195 citiri
Primul pas catre autostrada Sibiu - Pitesti: Anuntul facut joi de CNADNR
Foto: Ziare.com

Una dintre cele mai asteptate autostrazi de romani si nu numai, cea dintre Pitesti si Sibiu, este cu un pas mai aproape de realitate, dupa ce au inceput studiile premergatoarea inceperii lucrarilor.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a anuntat, joi, intr-un comunicat remis Ziare.com, ca studiile geotehnice necesare autostrazii sunt in plina desfasurare.

Astfel, reprezentantii CNADNR au efectuat o vizita in teren, miercuri si joi, pentru a verifica felul in care decurg studiile si care este ritmul lucrarilor de forare.

"S-a constatat la fata locului ca instalatiile de foraj necesare sunt mobilizate iar prelevarea probelor de pamanturi, descrierea litologica a acestora, etichetarea, impachetarea si transportul lor de ...citeste mai departe despre "Primul pas catre autostrada Sibiu - Pitesti: Anuntul facut joi de CNADNR" pe Ziare.com

#studii geotehnice Sibiu Pitesti, #autostrada Sibiu Pitesti, #studii teren Sibiu Pitesti, #lucrari Sibiu Pitesti , #Stiri Administratie