Printul Paul si Remus Truica, trimisi in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale

Miercuri, 18 Mai 2016, ora 16:55
3281 citiri
Printul Paul si Remus Truica, trimisi in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale
Foto: Ziare.com

Omul de afaceri Remus Truica si printul Paul al Romaniei au fost trimisi in judecata, miercuri, de procurorii DNA, in dosarul retrocedarilor ilegale. Cei doi se afla in arest la domiciliu.

Potrivit unui comunicat al institutiei anticoruptie, Remus Truica este acuzat de trafic de influenta, spalare de bani, constituire de grup infractional organizat, dare de mita si complicitate la abuz in serviciu.

De asemenea, printul Paul al Romaniei este acuzat de cumparare de influenta, spalare de bani si complicitate la abuz in serviciu.

In acelasi dosar, au mai fost trimise in judecata, sub control judiciar, alte 9 persoane, printre care si jurnalistul Dan Andronic, precum si 11 persoane aflate in stare de libertate. Printre acestea se numara si cetatenii israelieni Benyamin Steinmetz, Tal Silberstein si Moshe Agavi, pentru care s-a cerut arestarea preventiva in lipsa.

"Acuzatiile retinute in sarcina inculpatilor vizeaza infractiuni comise in perioada 2006 -2013 in diferite forme de ...citeste mai departe despre "Printul Paul si Remus Truica, trimisi in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Remus Truica trimis judecata, #printul Paul trimis judecata, #Remus Truica dosar retrocedari ilegale, #printul Paul dosar retrocedari ilegale , #Stiri Administratie