Procesiune catolica duminica in Bucuresti - restrictii de trafic

Sambata, 28 Martie 2015, ora 18:32
953 citiri
Procesiune catolica duminica in Bucuresti - restrictii de trafic
Foto: Catholica.ro

Credinciosii romano-catolici, preotii, calugarii si calugaritele din comunitatile religioase locale vor participa la procesiunea de Florii organizata in Capitala, duminica, in aceeasi zi fiind celebrata si Ziua Mondiala a Tineretului.

Procesiunea de Florii, prezidata de IPS Ioan Robu (foto), arhiepiscop mitropolit de Bucuresti, va incepe la ora 14.00, cu un moment de rugaciune si binecuvantare a ramurilor, in Piata Mons. Vladimir Ghika, de langa Biserica Franceza Sacre Coeur.

Credinciosii si preotii, cu ramuri in maini, vor porni apoi spre Catedrala romano-catolica Sfantul Iosif, pe traseul Bulevardul Aviatorilor, Piata Victoriei, Calea Victoriei, strada General Berthelot, cantand imnuri inchinate Mantuitorului. Tinerii care vor deschide procesiunea vor purta Crucea Zilei Mondiale a Tineretului, se arata intr-un comunicat de presa al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB).

La sfarsitul procesiunii, in jurul orei 15.00, in Catedrala Sfantul Iosif va fi celebrata Sfanta ...citeste mai departe despre "Procesiune catolica duminica in Bucuresti - restrictii de trafic" pe Ziare.com

#procesiune catolica Florii Bucuresti , #Stiri Administratie