Procesul casei lui Klaus Iohannis, amanat. Un nou termen in decembrie

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 12:32
986 citiri

Curtea de Apel Pitesti a stabilit, miercuri, pentru data de 7 decembrie, un nou termen in procesul privind casa din Sibiu pierduta de familia presedintelui Klaus Iohannis.

Pana atunci, instanta se va pronunta pe 4 octombrie daca se impune o verificare de documente solicitate de una dintre parti.

Verificarea a fost ceruta de avocatul Virgiliu Viorel Vulcan, care a contestat, la fel ca la primul termen din 22 iunie, validitatea contractului de reprezentare incheiat intre Rodica Bastea, parte in proces, si casa de avocatura care reprezinta si interesele familiei Iohannis.

Vulcan a sustinut ca acel contract este "o facatura", fiind un contract de mandat general in care nu este mentionat obiectul procesului aflat in prezent in derulare.

Acelasi avocat a solicitat instantei sa compare semnaturile Rodicai Bastea de pe contractul de asistenta juridica si de pe un alt document aflat la dosarul de fond, sustinand ca sunt total diferite.

In schimb, avocatul Octavian Popescu, cel ...citeste mai departe despre "Procesul casei lui Klaus Iohannis, amanat. Un nou termen in decembrie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casa Iohannis Sibiu, #proces casa Iohannis termen decembrie , #Stiri Administratie